KOK holder midlertidig stengt

Kjære gjester!

 

Etter tiltak fra myndighetene stenger KOK for alle gjester frem til og med 13. april. Etter dette vil vi gjøre en ny vurdering, på bakgrunn av folkehelseinstituttets anbefalinger.

 

Sikkerhet og helse er viktig for oss. Dette er et avgjørende tiltak for å unngå smittespredning og vi ønsker at våre gjester skal være så trygge som mulig. 

 

Vi vet at mange av dere har booket og gledet dere til KOK-besøk i tiden fremover. Vi kan forsikre dere om at vi kommer til å flytte alle bookinger som nå må avlyses på grunn av koronaviruset.

 

Har du allerede en ny dato i tankene flytter vi bookingen for deg omgående 👉 send en epost til post@kokoslo.no. Vil du avvente til verden virker mer forutsigbar, tar du bare kontakt når det passer deg 🤗 Vi hjelper deg så fort vi kan, men ber om forståelse for at trykket er stort for øyeblikket.

 

Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen ombord så snart som mulig 💙

 

Ta vare på dere selv og hverandre!

På våre flytende badstuer kan du nyte kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende bad. KOK er en sanselig og sosial naturopplevelse du sent vil glemme og en helt spesiell møteplass for både lokale og tilreisende.

Åpningstider

Kontakt oss

08 - 22.00 hver dag.

Forhåndsbooking på nett

post (at) kokdrammen.no

tlf. (+47) 995 99 910

© 2017-2020 KOK AS