Informasjon

Steg for steg  et besøk på KOK.

STEG 1 – PAKK SEKKEN

Når du skal besøke KOK må du ha med deg badetøy, 2 håndkler, pose til vått

badetøy / håndkler og drikkevann. Vi har ingen servering ombord, og heller ingen ferskvannskilde. Smykker blir varme og svir mot huden i badstuen, og er lett å glemme igjen - legg slike småting hjemme!

STEG 2 – ALKOHOLBEGRENSNING

KOK har ingen servering ombord, men har likevel en alkoholbegrensning på 1-2 medbrakt øl eller glass vin per person. Dette handler om din egen sikkerhet som gjest hos oss. Synlig berusede gjester vil bli vist bort fra båten, og det er opp til badstumester om brudd på alkoholreglementet fører til bortføring av hele gruppen.

Unngå drikke med sterke fargestoffer, slik som rødvin, Aperol og Cola, da dette setter merker på treverket.

STEG 3 – SNACKS?

Hos oss må du gjerne ta med lett snacks om ønskelig. Dette kan nytes i forrommet, men av hygieniske årsaker er ikke mat i badstuen tillatt.

STEG 4 – ANKOMST

Ved ankomst til KOK vil gruppen din bli møtt på kaikanten av en trivelig badstumester med livredningskurs i vann. Badstumester er sjefen ombord, og vil gi gruppen en introduksjon til båten og dens sauna. Hen vil også sørge for ved og vann, og er ellers behjelpelig og tilstede for deres sikkerhet.

STEG 5 – FASILITETER

KOK har et romslig omkledningsrom med oppbevaringsplass til eiendeler, og musikkanlegg med blåtann. Det finnes dessverre ikke dusj eller toalett hos oss.

STEG 6 – BADSTUEN

Badstuen vår er finsk og meget effektiv, så de fleste som besøker oss tar en dupp i fjorden etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men har gode helsemessige og kroppslige fordeler. Badstuen er bygget for maks 14 gjester, men da føles det trangt. Vi anbefaler å være et par stykker mindre for bedre armslag.

STEG 7 – NYT OPPLEVELSEN

Vår badstumester vil holde styr på ved og vann, klokken og alle andre ting som skulle være til bekymring for deg som gjest. KOK anbefaler alle våre gjester å la verden ligge utenfor, lene seg godt tilbake og nyte den lille urbane boblen i de timene en er hos oss. Våre badstumestere er også flinke fotografer og hjelper deg gjerne med å få det perfekte bildet du kan dele i sosiale medier på et senere tidspunkt.

STEG 8 – ETTERTID

Vi i KOK håper opplevelsen hos oss var helt fantastisk, og om du ønsker å dele dette med andre ved tagge oss i sosiale medier (@kokdrammen), setter vi stor pris på det! Vi er stadig i utvikling og ønsker å gi gjestene våre den beste opplevelsen vi kan, så gi oss gjerne din oppriktige tilbakemelding. Du kan også sende oss en melding på Facebook.

På våre flytende badstuer kan du nyte kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende bad. KOK er en sanselig og sosial naturopplevelse du sent vil glemme og en helt spesiell møteplass for både lokale og tilreisende.

Åpningstider

Kontakt oss

08 - 22.00 hver dag.

Forhåndsbooking på nett

post (at) kokdrammen.no

tlf. (+47) 995 99 910

© 2017-2020 KOK AS